6/12/07

Maleït blogspot

Des de fa uns dies quan obro el meu blog apareix tot en anglès. Al principi vaig pensar que seria un error del sistema, que potser m'havia canviat l'idioma per error (en altres ocasions m'ho he trobat tot en castellà), però no. A tot arreu a la configuració hi tinc triat el català, però la informació segueix apareixent en anglès, i ja començo a pensar que de casual no hi ha res (digueu-me paranoica, però ja no sé què pensar).

Quan busco una manera de contactar per demanar què li passa a blogspot, l'únic que em trobo és una pàgina de preguntes freqüents amb respostes, però cap adreça electrònica, cap formulari, cap manera d'adreçar-me als que controlen el servei.

Si algú s'hi ha trobat i ho ha pogut resoldre, que m'ho faci saber. M'agraden totes les llengües, però no imposades.

11 comentaris:

garib ha dit...

Tranquila, és un problema de blogspot, de tant en tant canvien coses a l'anglés per un temps, però s'arreglarà. Potser que encara no estigui ben acabat el tema i ho deixin tot en anglès mentre fan modificacions als diferents idiomes. Però t'haig de dir que, en la meva opinió, blogger és un dels millors servidors de blogs que hi ha i que els propietaris, els de Google, són dels que més cura semblen posar en ser multilingües. Si fos de Microsoft jo sí que estaria preocupat...

Paranoica ;) El que necessites és un partyhatt amb una mica de tårta.

RGAlmazán ha dit...

Efectivamente, a mí también me lo han cambiado al inglés, como dice garib debe ser cosa de blogspot.

Salud y República

llenguaddicta ha dit...

GARIB: mmm... m'has fet venir ganes d'atacar la rajola de xocolata amb avellanes que tinc encara sense encetar a la despensa. Però millor no ho faig, per allò de la línia (la del metro, és clar). Merci pel consol, jo també crec que la gent de Google s'hi miren molt amb tot el que fa referència a les llengües, però mira, és que de vegades tinc unes arrencades que... en fi, de joveneta em deien "polvorín".

Per cert, he vist la resposta al meu comentari en el teu blog acadèmico-didàctic: Desvaríos de un profeXor. ¿De debò l'has deixat d'escriure? El que hi ha m'agrada molt. Tot i que no compartim la franja d'edat dels nostres "clients", m'hi sento molt identificada en certs aspectes i situacions que descrius (cosa que em fa pensar que si els teus estudiants universitaris em recorden els meus nanos de 8-11 anys, l'ensenyament està pitjor del que em pensava). T'animo a seguir compartint-les amb els teus lectors.

RGALMAZÁN: Gràcies a tu també pel suport a aquesta paranoica. Per cert, imagino que t'has sumat a la protesta pel tancament de l'space de la meva mare (la eulalia: algo de mi) per allò de les fotos de bodyart. I és que hi ha gent sense dos dits de front ni cap mena de criteri.

Salut i república.

Eulalia ha dit...

Aixo de l'angles ens passa a tots, ja s'arreglara. Ens fa anar de bolit als que no el dominem com tu (encara que sigui baixet i es deixi).Per cert ¿despensa o rebost?
Petons reina.
P.S. No crec que en Rafa s'hagi assebentat de la moguda. Fins fa un moment no n'he dit res aqui i al llarg del dia he estat molt enfeinada donant les gracies a tot-hom qui em donava suport al espai.
Ara n'he fet una entrada a ¡Sobrevivir! i fins i tot he posat un slide amb les imatges de la polemica.

llenguaddicta ha dit...

Gràcies per la correcció (té mèrit, corregir a una lingüista). Efectivament, és rebost, però podeu imaginar quin era el meu estat de tensió quan he comès aquest delicte contra la llengua catalana. Demano disculpes i prometo que no es tornarà a repetir ;-)

frilanser ha dit...

La confirmació de que és un error temporal està aquí. És un bon lloc on mirar si falla alguna cosa a veure que diuen. El més curiós és que el "Guía de Google" que comenta que estan intentant solventar l'error es refereix parlant en castellà a la "interfície", que és la paraula catalana per a "interfaz" i li corregeixen.

Jo ja et vaig corregir una cosa en castellà fa uns quants posts al blog de la Eulàlia. Hauràs de fer més penitència. Per exemple, donar-nos la rajola de xocolata.

Definitivament l'ensenyament està fatal, cada any arriben pitjor. T'agraeixo els comentaris sobre el blog, però ara mateix veig dificil tornar a escriure, estic una mica cremat de la uni i la mentalitat "docent" que hi ha allà. Igual que m'ha passat amb tanta crispació política als blogs que em mirava i, ja veus, m'he canviat fins i tot de personalitat i casa virtual. Però també pots treure tu el tema per aqui i no només a les consultes dels metges.

Eulalia ha dit...

Garib, ja es ben cert que estas com un llum. Es evident que la teva obsessiò es traduir les dites catalanes ¿oi? Pensava que havies obert un blog nou, pero veig que tan sols es un canvi de look del anterior. Una abraçada.
Raquel, jo tambe m'apunto a la xocolata.
Petonets.

Eulalia ha dit...

Sorry,(per seguir la moda de blogger), frilanser: si que es un blog nou, pero al·lucino o hi ha les mateixes entrades que a l'altre?
Acabaras tornant-nos boixos a tots.

frilanser ha dit...

No dona, no es això, que ja havia comentat que era un canvi quasi simbòlic. És que amb l'altra identitat tant voltar per blogs que parlen tant de política m'havia acabat ficant en discusions molt dures i inclús m'havien posat en una mena de llista negra de "chequistes" jo que parlo de política molt selectivament, respecto als altres i m'interessen més moltes altres coses que la política dels polítics. D'altra banda, trobo que en ocasions, inclús la gent amb la que estic d'acord va massa lluny i sobra crispació, cosa que ja els he dit a alguns amics. Estava una mica cansat de formar part d'un entorn que no era el meu, així que he continuat el que feia, però en un altre lloc i amb un altre nom. La gent que realment comparteixi interessos amb mí més enllà de la política em trobarà de nou, que no m'amago, i la que només pensi en política ho tindrà més dificil. Jo, per la meva part, penso posar moltes restriccions a enllaçar blocs polítics i/o participar en discusions. Ho sento si sona borde.

Les dites catalanes m'han donat títols i metàfores molt xules, a més, totes dues tenen un cert significat personal. Però no m'esten més que li estem ocupant el blog a la teva filla i començarà a dir "maleït blogspot" que deixa comentar a qualsevol. Ah, i gràcies per seguir-me ;)

Ok, potser estic com un llum.

llenguaddicta ha dit...

EULÀLIA i GARIB/FRILANSER: M'encanta que el meu blog s'hagi convertit en un espai obert per a les vostres trobades político-bloguistes. He de reconèixer que per un instant he pensat que tenia un nou visitant al blog, però t'he reconegut a l'instant (per més que t'amaguis rere una espasa làser -¿per què la del dolent de la pel·li? La blava m'agrada més, i el nano que la feia servir, també-, i rere un nom nou).

Sobre política i comentaris sincers, l'Eulàlia n'és una experta. Si has freqüentat el seu blog, i els dels altres bloggers que ella freqüenta, ho hauràs pogut constatar. Jo he de confessar que em controlo bastant, perquè el blog que escric és (i així m'ho vaig proposar des del començament) un blog sobre lingüística, amb passejades pel món de l'ensenyament però sense sortir-me gaire (o això intento) del tema base. Però vaig deixant les meves opinions polítiques en altres blogs, el de l'Eulàlia bàsicament, i també allà em controlo bastant. Tinc ganes que faci un post sobre el primer judici ràpid per excés de velocitat, un cop ha entrat en vigor la nova llei, perquè ahir veient la notícia vaig estar a punt de llançar la forquilla contra la tele (¿700 euros i uns quants dies de serveis a la comunitat per conduir a 190? ¿I es pot saber per què la sentència inclou la "retirada de carnet" si el tio no en té? ¿El jutge és el germà bessó de Homer Simpson o és que no havia dormit? I per posar més llenya al foc, diu que com que aquesta part de la sentència no era aplicable (no cal ser Einstein per adonar-se'n), li prohibeix agafar el cotxe durant 8 mesos. ¿S'han begut l'enteniment? Potser era 28 de desembre i no me n'he adonat. ¿¿¿¿Com pots prohibir agafar el cotxe durant 8 mesos a algú que no té carnet de conduir???? Com diria Obèlix, són bojos aquests romans.

PD: El problema lingüístic del blog sembla solucionat.

Eulalia ha dit...

Si, noia, se l'han begut amb la ampolla de rioja que devia acompanyar el dinar del jutge.
Cada cop mes la justicia d'aquest pais demostra estar en mans d'enxufats.
Petonets.