25/5/08

Un tomet per la geografia catalana

Ja ho sabeu, la llenguaddicta no desconnecta mai... I troba cosetes interessants per compartir-les amb els seus lectors. ¿Com pot ser que encara hi hagi senyalització amb relliscades com aquestes?






No sabia que la patata es cotitzés al mercat bursàtil...



N'hi ha que trien el bilingüisme en estat pur, altrament dit "ni pa' ti ni pa' mi":



És clar que, la resta de ciutadans també contribueix força a la tasca de la llenguaddicta:







(Aquest cartell té moltes lectures possibles, deixant de banda l'accent sobrer: la que més m'agrada és aquesta: "Estimat telèfon mòvil, fes el favor de desconnectar-te per entrar al cinema, perquè està clar que el teu amo no ho farà...")

3 comentaris:

DL ha dit...

"Borsa de patates". Som davant d'un altre indici de l'entrada massiva de capital especulatiu al mercat alimentari. No m'estranya que s'apugin tant els queviures!!!

Pel que fa a "aqest", l'únic que fa el pintaire és adherir-se a la normativa ja fixada a les Homilies d'Organyà, de saltar-se la "u" després de "q". Fins i tot, a les Homilíes "que" s'escriu "q".

llenguaddicta ha dit...

DÍDAC: Permet que dubti que el pintaire hagi sentit a parlar mai de les Homilies d'Organyà... M'hauria agradat tenir un mòvil amb càmera fa 5 anys, quan va començar la guerra d'Irak. A la N-340 al seu pas per Vallirana hi havia tot de pintades que deien "NO A LA GERRA".

DL ha dit...

'No a la Gerra'? Potser era un grup prohibicionista d'aquells que vol imposar la llei seca.