4/2/09

Lingüista de debò

Sí, de debò perquè ja he acabat la carrera, i això em converteix en lingüista de ple dret (fins ara era una lingüista de ple esquerre). Sé que us tinc abandonats, però això d'acabar la llicenciatura i preparar el màster a Londres és més esgotador del que em pensava. Tot i així, com ja sabeu, la llenguaddicta té una xarxa de "negres" que treballen cercant cagades lingüístiques interessants. Aquí en teniu una. Apa, ¡a destrossar-la!



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Què seria dels lingüistes sense una cagada ortogràfica de tant en tant per fer-nos feliços...? ;-)

SoRT ha dit...

Ei, però això no és una cagada... és una tifa gegant. M'ha costat entendre què volia dir... "Senteixat", a qui se li acut una cosa així?

SERGIBR ha dit...

Sí, que significa això: Que m'assegui, que ho deixi, que sentencií, que em llanci per la finestra??

llenguaddicta ha dit...

Nois, sort de les tifes lingüístiques, si no... ens avorriríem cosa fina...

Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...

Oh, ja ets lingüista? Felicitats! I se't veurà més per la facultat? Efectivament aquesta frase és una relliscada al femer. També m'ha costat d'entendre.

llenguaddicta ha dit...

Sí, ja sóc lingüista, i el meu fantasma d'estudiant encara passeja per la facultat: és el que duu un llençol lila amb la xapa de la caca de l'Arale...

;)

Anònim ha dit...

Llenguaddicta,

Enhorabona! Això de les llicenciatures és com els jocs de rol, però amb crèdits per assignatura en comptes de punts d'experiència per monstre derrotat ;-) (tot i que les similituds són òbvies! Alguns profes són veritables monstres! :-D)

Però, ara que hi penso, que fa la gent, quan acaba la carrera? :-D Tu fas el més lògic, i.e. continuar estudiant! Però cap cap humà pot aguantar estudiant una quantitat de temps indefinida!

I això de Londres? T'hi vas amb beca o a l'aventura? Ja saps que a Londres plou, plou i plou, no? ;-) Si jo hagués de fer un màster, me n'aniria a Austràlia :-D

Sigui com sigui, espero que t'ho passis molt bé. Ara, què faràs si ja no tens errors lingüístics per comentar? Ara hauràs de comentar errors experimentals ;-)

Aquests negres que et busquen errors, quines tarifes tenen? Et fan preu reduït per comandes de més de 10.000 paraules?


L'Anònim

llenguaddicta ha dit...

Sí, me'n vull anar a Londres i seguir estudiant. És el que sé fer, estudiar... La idea és anar-hi amb beca, que la cosa no està com per anar a l'aventura a la ciutat més cara d'Europa... Però ja veurem. Cap a l'abril-maig sabré si el meu projecte interessa als tribunals que valoren les sol·licituds.

Quant al blog, vull mantenir-lo viu. Si marxo tindré moooooltes coses a explicar, totes lingüístiques, començant pel meu untidy English i les situacions compromeses que em pugui causar. I és clar, que les cagades que troben els meus "negres" seguiran sent ben rebudes i degudament penjades al blog per a delit vostre.