9/12/09

Per fi...

Finalment, els companys de màster (tots lingüistes) hem sortit a fer una cervesa. Ens ha costat tot un trimestre, però al final ens hi hem llançat. I és que els lingüistes les tenim, aquestes coses... Som freaks per naturalesa, ¿què voleu?

El més interessant és que ha sorgit una mena de compromís, de cara al proper trimestre, d'ajuntar-nos un cop a la setmana per a discutir articles d'interès comú. Un altre dels objectius de les trobades serà presentar els nostres treballs amb la idea de "fer el ridícul i equivocar-nos davant dels companys abans de fer-ho davant les autoritats competents encarregades de posar-nos la nota". Genial, ¿no trobeu? Un grup de 13 lingüistes, especialitzats en diferents àrees, compartint els seus coneixements amb els altres. Sona fantàstic (i el gotet de vi blanc que m'he fotut mentre ho decidíem no té res a veure amb l'eufòria que m'envaeix mentre escric aquest post).

:)

2 comentaris:

Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...

Que bé, tandebo que funcioni! Jo sempre ho he volgut fer. Aquí a la UB es va intentar però no va sortir.

llenguaddicta ha dit...

Sí, és estrany, ¿oi? Suposo que les noves tecnologies juguen contra nosaltres en aquest aspecte. Els lingüistes d'abans no tenien més remei que quedar per a discutir els temes candents del moment: ¡no tenien Facebook!

Espero que funcioni. I em donarà material nou per al blog... ;)